About: Categorii

obsesii: sunt destule… Pe prieteni i-am înnebunit şi mi s-a făcut milă de ei. Mă gândesc că acum este rândul altora. Acest spaţiu este pentru a împărtăşi gândurile faţă de ce se întâmplă sau nu se întâmplă în oraş.

cultură urbană: … adică din viaţa noastră

meniul de joi: În fiecare joi voi face recomandări sau recenzii ale câte unui restaurant din Bucureşti. Vă rog să contribuiţi la această rubrică. Mi se pare important să ştim că vom fi bine trataţi şi că mâncarea va fi făcută special acolo unde alegem să ne petrecem o parte din viaţă – la restaurant, bar, cafenele etc. De asemenea cred că un client informat şi exigent generează mai mult respect şi vor creşte standardele în industria „restauraţiei”.

aristocrate: Se prezintă campanii şi acţiuni în slujba unor idealuri, cauze nobile, lucruri de bun simţ şi multe altele.

spaţii: Panseurile de aici sunt despre locurile din oraş (Bucureşti)

marK stuff: Aici mă învârt prin sfera marketingului…

POLITIKoase: Intenţiile mele erau să nu acord atenţie politicii, de nici un fel. Cum însă toate felurile de „politici” ne influenţează viaţa, trebuie să îi fac loc…

sănătate & co: Dieta şi un regim de viaţă sănătos au devenit puncte de reper importante în societatea contemporană. O să le acord şi eu ceva atenţie, din moment ce sunt importante pentru o viaţă mai bună.

străinătăţuri: Panseurile din această rubrică sunt legate de ‘zbaterile culturale din alte părţi ale lumii, adunate de la lume sau de mine. Aşteptăm provincia.

Publicitate

Un răspuns to “About: Categorii”

  1. Hei, welcome in za blogosfera 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: