Trattoria Buongiorno

Locaţia este foarte accesibilă, iar concurenţa în zonă nu este chiar serioasă… Clădirea este foarte frumoasă, amenajată fericit. Un avantaj este, cred eu, faptul că restaurantul este foarte compartimentat, ceea ce dă un aer foarte prietenos. Din nefericire în interior se observă o oarecare stare de degradare, iar tablourile de pe pereţi nu sunt foarte inspira(n)te… Ar trebui să se renoveze puţin.

Problema majoră este serviciul. Oamenii sunt drăguţi şi degajaţi. Nu am senzaţia că ospătarii ar fi preferat să nu fi venit, ca în destule alte părţi… Totuşi viteza de servire – mai ales de luare a comenzii şi de a aducere a notei de plată – este incredibil de mică. De multe ori mi-am pus problema să plec din cauza asta…

Unul dintre avantajele majore este că oferă o varietate mare de meniuri (prânz şi cină) la preţuri extrem de decente: 20 lei. Mai nou au introdus şi meniuri pentru pensionari şi studenţi cu 10 lei. Preţurile decente şi mâncarea bună (nu excepţională) sunt atuurile importante ale acestui restaurant. Aceste atuuri sunt cu atât mai evidente cu cât cine se uită la aspectul clădirii şi la locaţie se aşteaptă să îşi lase acolo tot salariul…

Iată nişte preţuri: cremă de legume (este mult prea cremoasă, ca un piure) – 8,5 lei, pulpe de pui la grătar: 19 lei, clătite cu pui şi legume: 8.5 lei, salată de varză: 5.5 lei, pizza – 16 lei, limonadă cu miere – 7.5 lei, citronadă (adică are şi lămâie şi portocale) – 8.5 lei.

Publicitate

~ de Alexandra pe ianuarie 20, 2011.

3 răspunsuri to “Trattoria Buongiorno”

  1. Hmm, ma intereseaza sa organizez o iesire la ei si pe site nu am gasit informatia asta: au si separeuri? ai idee daca se fumeaza inuntru?

    • In cladire spatiul este impartit in mai multe camere, deci banuiesc ca se poate rezerva o camera si aranja cum se doreste. NU sunt prea mari aceste camere….

  2. Fan al lantului City Grill, am suportat un Reveillon de cosmar pe banii mei la Buongiorno Lascar Catargiu, unde niste pitzipoance drogate si bete au terorizat un salon intreg cu tipete, urlete, sunete din trompete, comentarii deplasate la adresa celor din incapere. Stafful nu a reusit sa le pondereze,mai multe persoane au parasit locatia imediat dupa miezul noptii. Buongiorno si-a luat banii in avans, nu-i intereseaza confortul clientilor. Concluzie: NU VA RECOMAND SA PETRECETI REVEILLONUL LA TRATTORIA BUONGIORNO,e o carciuma de cartier, nu se face selectia clientelei, te trezesti cu surprize oribile pe banii tai !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: