St. Patrick

 

Bucurestiul se umple de baruri „irlandeze”. In Lipscanime sunt 3 locatii de acest tip, deschise relativ recent. Unul dintre ele este St. Patrick.

Nu stiu exact cum sa evaluez acest local – este simpatic ca atmosfera, dar nu se deosebeste din acest punct de vedere de celelalte Irish Pubs din Bucuresti. In schimb prin servicii proaste cam iese in evidenta. Personalul pare sa fie mai degraba de tipul celui deranjat de prezenta si solicitarile clientilor. Timpul de servire este incredibil de mare de cele mai multe ori. Mi s-a spus ca la deschiderea localului situatia era mult mai buna, ca si mancarea.  Acum aceasta este destul de inconsecventa din perspectiva gustului si calitatii. Se pare ca depinde de noroc – in unele zile sunt bune anumite produse, in alte zile altele, cateodata mancarea este tocmai buna de servit, alta data cam reincalzita…

Iata si niste preturi: chicken & mushroom pie – 21 lei, Irish stew – 22 lei, supa zilei – 9 lei, garlic parmezan chips – 12 lei, buffalo tortilla chips – 14 lei, Itish brown bread pudding – 16 lei, Tuborg – 8 lei, beer cocktails – 14 lei, Irish wiskey – 10 lei, Armagnac – 15 lei, pahar de vin Prahova Valley – 11 lei.

Anunțuri

~ de Alexandra pe Mai 21, 2010.

3 răspunsuri to “St. Patrick”

  1. cam scump

  2. Asteptam concurenta in zona asa cum se preconizeaza dupa ce se pune la punct Centrul Istoric. Atunci poate si interesele vor fi mai orientate spre client, mai ales ca tinta va fi un public mai select. Asa ca poate mai exista o sansa pentru toate restaurantele din zona, indiferent de culorile de pe steag.

  3. Acest Pub este multumitor din punctul de vedere al mancarii, bauturii, servirii etc. Preturile nu sunt mici dar sunt rezonabile pentru acest gen de pub si pentru produsele servite.
    Aveti grija insa sa nu plecati fara sa lasati bacsis. Veti fi tratati ca si cand nu ati achitat consumatia. O data a venit ospatarul cu nota si a incercuit partea cu „no tips included” spunandu-mi ca imi atrage atentia asupra acestui aspect. In conditiile in care eu las mereu bacsis a fost o miscare cam nesabuita si un gest de impolitete oricum. In alta seara cand prietenii mei din grup au „uitat” sa lase ceva am fost tras de mana la iesire si rugat sa las ceva ca nu vrea sa „puna din buzunarul lui”. Ce sistem o mai fi si asta in care ospatarii pun din buzunar daca nu se strange bacsisul? Eu pana acum n-am mai auzit de asa ceva. In fine, bucurati-va de pub dar sa va asteptati la comportamente tipic romanesti si non-irish.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: