Van Gogh Cafe

Zona Lipscani arata tot mai bine, s-au deschis multe cafenele si restaurante cu terase stradale. In sfarsit arata civilizat, in ciuda cladirilor care inca asteapta sa fie consolidate si renovate.

Unul dintre localurile relativ noi este si Van Gogh. Arhitectura interioara este frumoasa, beneficiind de stucaturi care fac ca locul sa aiba un aer select. Tabourile de pe pereti nu prea sunt reusite/inspirate, dar este o linie directoare – apropierea de spatiul olandez. Cred ca ar putea sa acorde ceva mai mare atentie la detalii – de exemplu holul de la taoleta este (neinspirat) tapetat cu afise de la Muzeul Van Gogh. In plus, pentru a avea o viziune unitara asupra localului, ar fi bine ca si meniul sa fie cat de cat de inspiratie olandeza (ce este drept, Olanda nu este faimoasa pentru bucataria sa)… 

Localul are si o terasa mare, care da spre Banca Nationala.

Una peste alta, este un loc placut si linistit. Nu am mancat acolo, deci nu pot spune nimic despre calitatea preparatelor, dar inclin sa le dau credit.  Iata insa cateva preturi: mic dejun – 11-18 lei; sandwiches – 9-15 lei (cel mai ieftin este de salata de ton); quesadillas – 18 lei; salate – 20 lei; cheese plate – 24 lei; chocolate mouse – 12 lei. La bauturi „scorurile” sunt urmatoarele: vin fiert – 12 lei; Zipfer la 330 ml – 14 lei; Ciuc draft la 300 ml – 5.5 lei; vodka tonic – 12 lei; Sunrise Shiraz la pahar – 16 lei.

Eu am servit ciocolata calda – au mai multe sortimente imbietoare – si mi-a placut. Personalul este dragut. Caraghios mi s-a parut faptul ca a fost probabil instruit sa salute clientii cu „Ce mai faceti?” Suna bine in engleza, dar in romana este cu totul fortat mai ales daca te afli acolo pentru prima data.

In ceea ce priveste toaleta, lucrurile sunt ok, dar si acolo se mai pot finisa detaliile.

Reclame

~ de Alexandra pe aprilie 25, 2010.

Un răspuns to “Van Gogh Cafe”

  1. […] Van Gogh Cafe – nota 9 Posted on aprilie 25, 2010 by Xela Van Gogh este un local in zona Lipscani foarte prietenos. Preturile nu sunt mai mari ca in alte parti, dar nu sunt nici mici. Personalul este atent mai mult ca in alte restaurante. Vezi mai multe detalii – aici. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: