agentiile de publicitate „adopta” ONG-uri

Organizatorii Galei Societatii Civile, Millenium Communications, au demarat proiectul „Adopta un ONG”, prin care invita agentiile de relatii publice si publicitate sa sustina un ONG, oferindu-i sprijin pentru promovarea proiectelor pe care le desfasoara, informeaza un comunicat.

Pentru agentiile de publicitate, „adoptia” consta in dezvoltarea unei modalitati de promovare a proiectelor si initiativelor ONG-ului, pro bono – de la o idee inovativa, la realizarea unui print, a unei machete de presa, brosura, spot radio/ spot TV, film. Agentiile de relatii publice pot la randul lor sustine un ONG, elaborand si implementand politici de comunicare cu mass-media, incepand de la scrierea unui comunicat de presa si pana la oferirea de consultanta in comunicare pro bono.

Initiativa Millenium Communications vine ca o solutie la constatarea unei realitati cu care se confrunta societatea civila romaneasca – insuficienta promovare a actiunilor ONG-urilor, fie ca vorbim de promovarea in mass-media, in randul publicurilor tinta direct interesate sau a publicului larg. In numele Galei Societatii Civile, agentia organizatoare a demarat o serie de proiecte (printre care si «Adopta un ONG») menite sa sporeasca gradul de cunoastere a activitatii ONG-urilor.

Pana in prezent, 15 ONG-uri cu 20 de proiecte s-au inscris  in campania 2008 a proiectului «Adopta un ONG». Informatii despre organizatiile non-profit care participa la proiectul «Adopta un ONG» se gasesc pe site-ul http://www.galasoci etatiicivile. ro/ si pe blogul  http://www.adoptaun ong.blogspot. com/ . Agentiile care vor adopta un ONG vor fi mediatizate in toata campania de comunicare a Galei Societatii Civile.

Gala Societatii Civile este prima si singura competitie care promoveaza si premiaza activitatea sectorului neguvernamental din Romania. Campania «Adopta un ONG» a fost initiata anul trecut si s-a adresat bloggerilor din Romania. 44 de ONG-uri au fost adoptate de catre 70 de bloggeri in cadrul campaniei din 2007.

Anunțuri

~ de Alexandra pe Decembrie 9, 2008.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: