donaţii online pentru cauze nobile

Am descoperit un site prin care cei care doresc să contribuie la o cauză nobilă o pot face de acasă, fără să ştie în prealabil care sunt toate ONG-urile care activează în acel domeniu. Prin intermediul siteului Donatiionline.ro se pot tranfera electronic bani. Mi se pare un sistem binevenit şi sper ca tot mai multă lume să îl folosească.

Anunțuri

~ de Alexandra pe Ianuarie 8, 2008.

2 răspunsuri to “donaţii online pentru cauze nobile”

  1. Acum, intrebarea care ar trebui sa se ridice, este cum se face distributia banilor nostri catre aceste ONG-uri? La urma urmei traim in Romania… Care este garantia ca donatia ajunge acolo unde ne-am propus si este folosita in scopurile declarate? Doar faptul ca este patronata de Ministerul Culturii? Sa nu uitam ca acest minister patroneaza distrugerea monumentelor culturale si istorice si este doar o simpla institutie birocratica, fara o reala responsabilitate sociala. Mi s-ar parea mult mai corect ca, in urma realizarii donatiei, cel care primeste banii sa te instiinteze la ce ii foloseste si care a fost randamentul activitatii finantate.

  2. La fel ca si colegul care si-a spus parerea mai sus si eu ma indoiesc serios de destinatia pe care o au acesti bani o data ce intra pe mana acestor ONG-uri. Bun nu zic initiativa este cat se poate de frumoasa dar cred ca ar trebui sa lucreze putin la capitolul credibilitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: