cu elicopterul prin Bucureşti

În Bucureşti se va construi primul heliport pe un bloc. Cum românii sunt tare progresişti în a adopta repede lucruri noi, de „bonton”, care arată o anumită stare materială şi acces la tot felul de resurse, bănuiesc că mersul cu elicopterul o să devină curând o modă. Nu ştiu cât costă un elicopter, dar asta nu ar trebui să fie o problemă. Cum în Bucureşti foarte multă lume cheltuie pe haine şi ale bunuri mai mult decât în restul Europei sau în America, iar maşinile din Bucureşti se văd mai rar în ţări cu venituri mai ridicate, o să fie în curând coadă şi la standul cu elicoptere. O să vedem tot mai multe pe cer.

Asta este de bine? O să se aglomereze şi cerul – şi o să fie din ce în ce mai poluat. Pe de altă parte poate se mai descongestionează traficul terestru 🙂

Apropos de trafic, nu prea înţeleg de ce puţine din noile construcţii, blocuri pentru birouri cu pretenţii, nu au parcări pentru angajaţi. Unele dintre ele au proiectat astfel de spaţii, dar fie sunt insuficiente, fie au fost ulterior convertite tot în birouri pentru că se închiriază mai bine. Oare nu sunt prevederi legale care să îi oblige să costruiască parcări? Se proiectează spaţii unde să lucreze mii de persoane, din care majoritatea se deplasează la serviciu cu maşina personală… De ce nu se proiectează şi parcări pentru maşinile acestea?! O parte a problemelor cu parcarea şi chiar cu traficul infernal din oraş s-ar rezolva.

Să dăm telefon la primărie?!

Anunțuri

~ de Alexandra pe Decembrie 12, 2007.

Un răspuns to “cu elicopterul prin Bucureşti”

  1. Oare o sa se mai imprastie poluarea cu atatea elice?;))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: