distracţii în Bucureşti

S-au aprins luminile în oraş. Probabil că centrul atenţiei a fost bradul „cel mai înalt din Europa”. Este o minciună sfruntată – nu este brad, este un schelet din metal…

Tot Bucureştiul s-a adunat să îl vadă. Toată seara, până târziu, traficul în centru a fost dat peste cap. Nu spun cum a fost pentru ca bucureştenii sunt obişnuiţi deja cu acest lucru, iar cei care nu trăiesc personal experienţa traficului bucureştean nu pot să îşi imagineze cum este.

Oricum, dacă toată lumea – din toate categoriile sociale şi de toate vârstele – a ieşit să vadă bradul şi luminile înseamnă că ducem lipsă de distracţii în restul anului. S-o fi săturat lumea să stea în casă la televizor (unde mare lucru nu au ce vedea). Este drept, spectacolul de aseară a fost pe gratis… Cred că ar fi bine ca lumea să mai fie scoasă din casă şi pentru distracţii populare.

Atenţie companii – aveţi ocazia să vă creşteţi notorietatea într-un stil popular şi pe picior mare 🙂

Revenind la luminile din oraş – mi se par mai cu gust comparativ cu anii trecuţi. Totuşi, revin la vechea mea problemă – care devine o obsesie de iarnă: De ce primăria nu pune lumini decât în centru? Sunt atâtea alte bulevarde importante, unde stă multă lume care s-ar bucura să le vadă când se întoarce acasă, de la geam… Mi se pare că este cel puţin la fel de important ca atmosfera de sărbătoare să fie în tot oraşul, aproape de casa fiecăruia, nu numai în centru.

Anunțuri

~ de Alexandra pe Decembrie 2, 2007.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: